۶ پاسخ

سلام عزیزم روزتون بخیر پسرم منم همین جوری بود از دو ماهگی به بعد خوب میشه نگران نباشین و اینکه تو اون لحظه که گریه میکنه تو بانوچ(ننو) یا توی پتو تابش بدین و صدای سشوار واسش فوق العاده ارامبخشه و اگرم دیگه اینا جواب نداد توی ماشین چند ساعت دورش بدین اروم میشه و میخوابه ،اما نگران نباشین یه تایمی همینجوریه و خوب میشه

صبوری تا دوره اش بگذره

شاید دل درد نبوده جایی دیگه ازش درد میکرده یا گرمش بوده یا پوشکش خیس بوده زیاد

😭😭هیجی عزیزم فقط صبر کن تا خوب بشه
پسر من فقط باید میذاشتیمش توی پتو من و باباش و مثل تاب حرکتش میدادیم و سشوارم روشن میکردیم تا ساکت بشه تا دورش رفت

کاش قنداقش میکردی دختر من که اروم میشد قنداق میکردم زود دستشویی میک از د اروم میشد

دو قاشق اب جوشیده رو با یه قاشق عرق نعنا و خیلی خیلی کم‌نبات سفید قاطی میکردی میدادیمخورد زودی خوب میشه