۱۰ پاسخ

آخی عزیزم پماد آد بزن عالییییی من کالاندولا خریدم هیچ تاثیری نداشت ولی آدخوبه

سلام تمیز بشورین بعد بازش بزارین پماد کالاندولا دائم بزنین دختر منم اینطوری بود فقط سه چهار ساعت درروز بسته بود همش بازمیزاشتم هوابخوره

پماد کالاندولا خیلی برای سوختگی خوبه

سلام پماد ان ان عالیه من زدم زود خوب شد

عزیزم سودوکرم بزن بهش بعدم پوشکشوعوض کن شایدحساسیت داره بهش

پماد اردن بزن بهش سریع خوبش میکنه.بذار هوا بخوره

عزیزم سعی کن روزی چند ساعت بازش بزنی و همش پماد کالاندولا بزنی موقعی که می شوریش بذار خشک بشه بعد پوشکش کن،حتی بعد از اینکه خوب شد همیشه بعد از هر بار باز و بسته کردن پماد کالاندولا واسش بزن

عزیزم برای اینکه یکی دو روزه خوب بشه حتما سودا کرم بزن فوق‌العاده س

حساسیت به مای بیبی نداره دختر منم بود مای بی بی شو عوض کردم خوب شد

روغن جامد بزن خوب میشه