۱۵ پاسخ

عزیزم دخترمنم اینجوری شده بود بردم حموم از حموم ک دراومد با پارچه نرم زیر گلوشو خشک کردم بعد پماد زینک اکساید زدم.عالی شد

بچه ات تندتند حموم ببری لباسایی که گردنشون بلند نیست تنش کنی لباس راحتی هرگز نمیسوزه

هر روز زير گردنش با پنبه خيس تميز كن و كرم سوختگي بزن

لوسیون بچه بهتر از همه
ولی اگه گردنش تپله خیلی تپله همش عرق میکنه روزی دو بار با اب ولرم زیر گردنشو بشور بعد با دستمال نرم پاک کن
من همین کار و کردم پسرم خوب شد

واسه سوختگی هم سوداکرم بگیر خیلی خوبه.

من همه جاشو روغن بدن میزنم. هرروز.

هرروز زیرگلوشو‌با دستمال نم دار تمیز کن بعدش یکم پودر بچه بچه

سلام، پماد ناتل دکترعبیدی هم خیلی خوبه

کرم کالاندولا عالیه برای سوختگی

پسرمنم همش همین جوری میشد لباس هایی که گردنشون بلند نپوشون یغه لباسش بیشتر اینجوری م بعد من همش با دستمال نم دار دستمال میکشیدم

من از پودر بچه استفاده کردم البته خیلی زیاد نسوخته بود و خیلیم زیاد نزدم که خودش باعث سوختگی بشه

سلام ازقدیم میگفتن بچه ها که اینطوری میشن بهشون پودر بچه بزنین خوب میشن

دخترمنم اینجوربودیعنی داغونه داغون بود
پودربچه زدم ازحموم میاوردمش یامهمونی میخواستیم بریم یعنی آثاری ازش نموندخداروشکر

من با دستمال مرطوب تمیز میکنم و پودر بچه میزنم زود خوب میشه
سوختگیش بخاطر رطوبت و عرقه پودر بچه خشک نگه میداره هر روز بزن تا خوب شه

پماد ان ان تریامسیلون بزن بهش بینم خوب میشه