۴ پاسخ

سلام عزیز
اصولا از هفته ۱۴تا ۱۸رحم میاد بالا ولی نگرانی نداره

از 12 هفته تازه رحم شروع میکنه از رحم میاد بیرون، 20 هفته به حد ناف میرسه، بستگی به بدن خود فرد داره، یکی زودتر معلوم میشه یکی دیرتر، من هفته 17 هستم هنوز کسی متوجه نمیشه از روی شکم که باردارم

عزیزم هنوز خیلی زوده من ۲۳ هفتمه هنوز اونجوری که باید سفت سفت نشده

سلام عزیزم . بدن ها باهم فرق داره یکی از ۱۵ هفته شکمش کم کم بزرگ میشه یکی هفته ۲۵ هنوز خیلی شکم نداره