۶ پاسخ

اصلا ربطی به سرما خوردگی نداره واسه پسر منم اونجوریع خودش درست میشه چیز حادی نیست طبیعیه

سلام واسه پسر منم بعضی اوقات اینجوری میشه مادرشوهرم گفت با روغن نباتی شکم بچه چرب کن پلوشو ببند از رنگ سبز برمیگرده.

عزیزم مدفوع سبز مال اینه ک شیر اولیه زیادی خورده هر بار شیر میدی ی سینه رو کامل بده بعد سینه بعدی اگه از هر سینه فقط چن دقیقه بدی همین میشه دیگه شیر اولیع یکم کمرنگ تر و ابکی تره ولی شیر ثانویه پررنگه و غلیظ

نه بابا ربطی به سرما نداره دختر منم هر چن وقت یه بار سبز میشه

پهلوهاشوباروغن زیتون چرب کن گرم نگهش دار

این حرفاخرافاته ...دیگه چه سبزی باشه که به سرماوعفونت مربوط باشه...من هی گفتن سرماخورده بعددیدم لبنیات اضافه کردم ب رژیمم ازونه...ببین تازگیا چی میخوری بیشتر غذایه سبزیجاتی لبنیاتی چیزی بیشترنمیخوری