۸ پاسخ

ب من خود منشی سونوگرافیست گف ی ابمیوهو کیک بیار هم غربالگری اول هم دوم واسه اینه ک بچه بچرخه بتونن راحتتر کارشونو انجام بدن

🟠 قابل توجه شما كه سونوی ان تی (غربالگری اول) دارید:

لطفا در روز مراجعه برای انجام سونوگرافی غربالگری اول موارد زیر را رعایت فرمایید:

1- از شب قبل از مراجعه، از خوردن و نوشیدن خوراكی هایی كه سبب ایجاد "گاز معده" یا "نفخ" می شود (مانند: شیر، نوشابه های گازدار، آبمیوه های طبیعی و مصنوعی، كیك و بیسكوییت، میوه و سبزیجات خام، حبوبات، لبنیات و تخم مرغ و غذاهای حجیم)، خودداری كنید. (بعنوان شام مرغ كبابی یا آب پز میل كنید) و برای صبحانه به هیچ عنوان لبنیات و انواع پنیر و شیر و... میل نكنید (ترجیحا خرما و نان)

2- حدود نیم ساعت قبل از نوبتتان خوراكی شیرین میل كنید. مانند عسل یا خرما یا شكلات غیرشیری

3- از نشستن به مدت طولانی بپرهیزید.

4- دقت کنید که یبوست نداشته باشید (حتما با روغن زیتون و یا روش‌هایی که همیشه استفاده می‌کردید، یبوست را رفع کنید)

یه ابمیوه انبه بخور کافیه

سنوگراف به من گفت بچه نباید حرکت کنه تا بتونم اندازه هاشو بگیرم.گفت دوتا بستنی بخور بیا.خدارو شکر زود انجام شد.از سنوگرافی که میخوای بری بپرس جاهای مختلف با همفرق میکنن.

من چند نفر رو دیدم میرفتن داخل بعد از چند دقیقه میومدن میگفتن دکتر گفته بچه تکون نمیخوره نمیتونیم اندازه هاش رو بزنه برو یه چیز شیرین بخور ،من شربت به لیمو،دلستر، کمپوت گلابی،و آب انبه و اینا رو شنیده بودم، خودم یه ربع قلبش دلستر لیمو خوردم خیلی تکون می‌خورد توی سونوگرافی

عزیزم میگن چیزای شیرین بخورین قبل از سونو تا بچه کامل تکون بخوره و پزشک بتونه همه جهت های جنین رو ببینه

شما هم چیز شیرین بخوری خوبه

آبمیوه وکمپوت بخور من خیلی اذیت شدم برا غربالگری اول ۲روز طول کشید ۶باررفتم اومدم خیلی چی شیرین خوردم حتی گفتن کرانچی فلفلیم بخور ولی شما یه آبمیوه شیرین بخور