۳ پاسخ

سلام عزيزم خواب و استراحت توي افزايش شير خيلي تاثير داره گلم، يه روز ممكنه خيلي شير داشته باشي كه شير خشك كمتربدي و يه روز هم ممكنه شيرت كم باشه كه كوچولوت سير نشه و مجبور باشي بيشتر شير خشك بدي اشكال نداره، وقتي بچه ها بزرگ ميشن معدشون هم بزرگ ميشه و نياز بيشتري به شير پيدا ميكنن خودت خوب بخور و خوب استراحت كن

قرص یا قطره شیر افزا بخور
مایعات زیاد بخور اب میوه های طبیعی، چای کم رنگ، سوپ و....

عزیزم هر چه بیشتر مک بزنه شیر بیشتری میاد،قرص شیر افزا خیلییی تاثیر داره،شیر و آبگوشت و ماکارونی زیاد بخور