۶ پاسخ

سلام گلم معمولا تا اخرای ماه چهارم حالت تهوع ادامه داره،نگران نباش

سلام منم همیجور بودم احساس میکردم قلبم میخواد از ذهنم در بیاد حتما نی نی پسره که ایجوره

منم درحد بستري بودم.يه هفته بيمارستان موندم.آبم تو معدم نميموند.بعدش هر هشت ساعتم قرص ميترون ميخوردم.الان خيلي بهترم قرصم نميخورم.ولي معدم هرغذاي رو قبول نميكنه بازم گاهي وقتا بالا ميارم.فقط ميتوني با قرص كمترش كني تا اين دوره بگذره.خيلي بده.

بالا آوردن که طببعیه ،اما اگه فکر میکنید قلبتون عادی نیست برای اینکه خیالتون راحت بشه یه دکتر قلب برای چکاب برید

عزیزم بالا اوردن که طبیعیه؛از قلب نیست که؛برو دکتر بهت قرص میده

عزیزم نگران نباش من از هفته ۶ اینجوری بودم اب هم بالا میوردم تا جایی که بستری شدم و سرم تراپی شدم دیگه باید این دوره بگذره جای نگرانی نیست