۱۱ پاسخ

سلام عزیزم شیر هم خیلی خوبه

سلام عزیزم خاکشیر روی اب جوش بخور ۱۴ شب عالیه خوب خوب میشی نصف لیوان کمتر خاکشیر بقیه لیوان اب جون دم بزار ۲۰ دقیقه

اب جوش زیادبخورچای کم رنگ بخور روزی5 یا6لیوان خیلی خوبه منم اوایل بارداری اینجوری بودم دکتر رفتم هیچ فرقی به حالم نکرد تاکه یکی بهم گفت چای کم رنگ واب جوش بخورم خیلی خوب شدم خداروشکر

عزیزم چن تا دونه انجیر و بزار تو ای جوش یکم ک شد هم اب و بخور هم انجیر و شکمو روون میکنه

سلام
خانم سعی کن شب انجیر خشک خیس بدی،،، صبح ناشتا بخوری
هر وعده غذا، روغن زیتون طبیعی بریز رو غذا بخور

آلو بخارا چند تا در روز بخور
گلابی، پرتقال، خیلی خوبه

انجیر شب خیس کن شش تا ،فرداش قبل هر وعده غذا بخور خیلی تاثیر داره، سعی کن در هفته چند بار سوپ هم درست کنی توش الو بریزی

عزیزم شب دو سه تا دونه انجیر خشک بخور
روزانه یکی دوتا آلو یا قیصی بخور لواشک
حتی شب قبل خواب گوجه هم بخوری خیلی خوبه صبح راحت شکمت کار میکنه
هر کدوم در دسترسته انجام بده عزیزم

عزیزم صبح زود یه لیوان شیر سرد بخور ،عالیه جواب میده

مایعات بخور.بعدم کیوی خیلی برا یبوست خوبه.ب دکترتم بگو برات شربت بده

عزیزم لیموشیرین بخور
انجیر هم خودش و هم آب‌زده خوبه
پرهلو هم خوبه
شیر،هندوانه خوبند

عزیزم حتما ب دکترت بگو‌بت شربت بده