۱۰ پاسخ

رفلاکس نداره؟؟؟؟؟؟

نه عزیزم زوده
دست خوردن وپستونک به بچه آرامش میده
الان چون منمیتونه آب دهنش وقورت بده میریزه بیرون

عزیزم دستشو درنیار این دست خوردن یه نوع تکامل تو بچه هاست مثل همین غلت خورنو راه رفتن
میری دکتر بهت میگه بچه تو این سن باید اب دهنش بیاد دستشو بخوره و کمی گردن بگیره

سلام عزیزم ببین لثه هاش قرمزشده یانه
الان خیلی زوده
چون عادت کرده دستش تودهنش باشه حتمآ آب ازدهنش میاد

پسر منم همینجوری .تا الان اب میاد از دهنش دستشم دهنشه در بیارم باز دوباره داخل دهنش میکنه

سلام میتونه بخاطر سفت شدن لثه هاش باشه.چون بچه منم دقیق همی حوالی شروع کرد به همین علایم‌...ولی بعضی از دکترا هم میگن رفلاکس پنهان هس.‌‌میخای ببرش یه دکتر ببینه

علایم دندون درآوردن هس.ولی دلیل بر این نیس که همین الان دربیاره.احتمال داره تا ۶ الی۷ ماهگی زمان ببره.کاری به بچه هم نداشته باش بذار دستشو بخوره

من بردم پیش دکتر گفت طبیعی
و زوده که دندون در بیاره

ن هنوز زوده دخترمنم همینجوری بود الان ۴ماهشه هنوز خبری از دندون نیست

لثه هاش داره سفت میشه طبیعیه