۴ پاسخ

همین سن اگه زردی نداره الان تا کوچیکه ختنه کن با دوبار جیش کردن خوب میشه متوجه هم نمیشه

سلام عزیزم من سه روزه ختنش کردم نمیخوامم بهت دروغ بگم الکی بگم نه اصلا اذیت نمیکنه
بستگی به دکترش داره چقدر ماهر باشه و گوشت خودش پسر من موقع ختنه خیلی گریه کرد و سه بارم موقع ادرارش گریه کرد اون شبم که ختنه شد تا صب نخوابید

یه دو سه روز اذیتش زیاده هر چهار ساعت قطره آستامینوفن بهش بده کمک می کنه زیاد بخوابه اذیت هم نمیشه.

اصلا اذیت نمیکنه من فقط مسرم تا ۵ساعت بغض داشت تو چخل روزگی ختنه ب روش حلقه کردیم