۱۱ پاسخ

منم میدادم ولی ۲ماهش که شد شیشه رونگرفت سینه خودموبیشتردوست داشت.شیرمومزه کردم دیدم شیرینه شیرخشک مزش خوب نیس ببلاک میدادم

ن عزیزم منم میوم خداروشکر هردوتا رومیخوره من ی وعده شیر خشک میدم دو وعده سینه خودمو

نه منم کمکی بهش میدم ولی فقط دو وعده.صبح و شب

من چون شیرم کمه دکترم گفت کمکی بده من وسطای شب ک شیرندارم بهش میدم وتاالانم خداروشکرپس نزده اگه مرتب شیشه بخوره سینه رو پس میزنه پس اگه وزن بچت کمه بهش بده

بچه ی من بعد از چند وقت تنبل شد سینه مو پس زد. نه به خاطر طعم شیر خشک ، به خاطر راحتیش. چون شیر خودمو تو شیشه میخوره اما فهمیده که شیشه راحتتره و زودتر سیر میشه‌. ولی خوب به هر حال اگر وزن نمیگیره به شیر کمکی هم احتیاج داره

نه فقط سعی کن شبا بهش بدی و 1یا 2وعده بیشتر نده بیشتر شیر خودتو بده

سلام نه منم بهش میدم منتها زیاد نه

چرا بعد ی مدت میزنه چون یا شیشه شیر خوردن واسه بچه ها راحت تره

منم خیلی دلم میخواست شیر خشک بدم جون پسرم سیر نمیشه ولی همه دکترا میگن سینه مادر پس میزنه

ابجبا ک گفتن اول سینمو بدیم بعد شیر خشکو منم امشب همین کارو میکنم

صدردصدپس میزنه نده