۶ پاسخ

سلام.ی چیز شیرین بخور ب پهلو چپ بخواب،ولی همش بیدار نیست ک بخواد تکون بخوره ها،بعضی روزا بیشتر میخوابن،وقتی هم ک خیلی تمرکز کنی رو حرکات کمترتکون میخورن وروجکا انگاری متوجه میشن😄

طبیعیه عزیزم..بازم یه چیز شیرین بخور ابم زیاد بخور به پهلو چپ دراز بکش تکون میخوره..خوابه طفلکی😍

نترس عزیزم چیزای شیرین بخور اب بخور.به سمت چپ بخواب..برای منم همینطوره مدام لگد میزنه بعد دیگه ساکت میشه تا چندساعت..احتمالا نی نیت خوابیده😊

اره عزیزم از ۲۸هفته مهمتر تکوناش

اره عزیزجان عادی نترس

خوابیده یا خستس. پسر منم دو روز خیلی کم تکون خورد با اینکه خودمم فعالیتی نداشتم