سلام، بچم از صبح تکون نخورده، چرا؟😔

۷ پاسخ

سلام بچه من از دیروز وایتکس کاری کردم تکون نخورده 😔فردا موعد چکابمه انشاالله ک هم واسه من سالم باشه هم واسع شما

عزیزم ناراحت نباش من ی نی نی شیطون دارم که همش اینور اونور میره از روشکمم مشخص ازبس شیطون ولی خب دوروز شد پشت سرهم که حتی به اندازه ی تکون کوچیکم احسایش نمیکردم از شانس منم تعطیلی خوردم ک برم قلبشو چک کنم...نوبت گرفتم برم دکتر که یهو دوباره شرو کرد مث قبل شیطونی کردن... ایناهمش طبیعی جوش نزن ی چیز شیرین بخور به پهلو چپم بخواب باهاشم حرف بزن نازشو بخر جوابتو میده🙂

سلام عزیزم، نگران نباش
مایعات زیاد بخور و یه چیز شیرین، به پهلوی چپ دراز بکش احساسش میکنی.
من 2-3بار استرس داشتم، مایعات کم خورده بودم، یبوست داشتم و خسته بودم تکون نمیخورد...

شاید خوابه عزیزم
بستنی یاچای نبات یک چیزه شیرین بخور به پهلوی چپ بخواب بیدار میشه

تکون میخوره تو نمیفهمی حتما لالا کرده اگ تا فردا تکون نخورد برو بهداشت صدا قلبشو بشنو ک فک کنم تو لالا کنی این بچه شیطونت بیدار شه تکون بخور

یه چیز شیرین بخور به پهلوی چپ دراز بکش

ی چیز شیرین بخور رو پهلو چب دراز بکش