۹ پاسخ

من ۶ماه خوردیم،شکم‌ندارم ،بقول دکترم بهتر چربی اضافه میخوای چیکار،ساک باید بزرگ باشه بچه رشد کنه تموم😍🌼

عزیزم من سونوی رشد28هفته انجام دادم جای نگرانی نیست تواین هفته هامینویسن منم الان کم ندارم هرکی میبینه میگه معلوم نیست

نگرانی نداره روالش همینه باید تواین هفته ها بری سونو وزن ...

والا من از رو الان شکمم انگار ک شش ماهمه تازه... ان شاالله سالم باشه فقط از شکم‌کوچیک نترس

منم شکمم خیلی کوچکه ولی بچم رشد خودشو کرده نترس

عزیزم سونو نوشتنش ک عادیه تو این هفته ..ربطی ب اندازه شکم نداره منم تا ۲۹ اصلا معلوم نبود از اون ببعد بزرگتر میشه ...

سلام
سونوی رشد نوشتن طبیعیه
این هفته مینویسن
که بری عزیزم
جای نگرانی نداره

اشکال نداره عزیزم منم شکمم زیاد بزرگ نیست نگران نباش انشاالله وزنشم خوبه

قدت بلنده؟؟