۵ پاسخ

مشکل منم هست.تازه پسرمن رفلاکس هم داره که باید اروغشو بگیرم😭

خب اگه خوابه بزار بخوابه آروغ داشته باشه بیدار میشه اون موقع بگیر فقط سرشو صاف نزار

سلام عزیزم
خب بچه ی منم همینطوریه یاآروغشونگیریاگرفتی باید دوباره بهش شیربدی

عزیزم اتفاقن اروغشو بگیر وگرنه گاز تو معدش زیاد میشه منم همین مشکلا دارم شیر میخوره میخابه بعد خیلی الاف میشم تا بادگلوشو بگیرم تاهم میزنه ب گریه میفته دوباره شیر

بچه ای که میخوابه که دیگه نباید بلندش کنی برای اروغ خب مشخصه که بیدارمیشه دوباره شیر میخاد بزاربخوابه