۴ پاسخ

یدونه کپسول و باز میکنم ۱۶ تا گرانوال(توپ توپای داخل قرص) و با یکم آب جوشیده سرد شده میدم بهش

والا دکتر به من گفت یه دونه کپسول برمیداری بازش میکنی 20 تا از اون دونه ها برمیداری با شیر قاطی میکنی میدی بهش بعدشم روشون بهش شیر میدی که برن پایین چون حل نمیشن،ولی من ندادم ترسیدم

صبح ب صبح نصف کپسول رو بریز تو ی ظرف با شیر خودت مخلوط کن بده بچت

من که پودر بهش میدم اسومراز (اس امپرازول)