۴ پاسخ

تو اینترنت میشه سرچ کنی که چه بازی هایی خوبه برا این سن ، من براش شعر میخونم باهاش حرف میزنم ، دالی بازی جغجغه عروسک ، اسباب بازی هایی که صدا دارن ، و اینجورچیزا

دالی موشه، کتاب بخونی، شعر بخونی، درازکش بهش توپ پارچه ای بده یا بالا پایین و دور و نزدیک کن ازش، قدای حیوونا در بیار، برقصید،روشکم بخوابونی، اگه تشک بازی داره بزار توش، ( البته منم خودم حوصله ندارم هررروز همرو انجام بدم)همین گهواره هم جیز میز داره

وقتی که کم میارم و بازی دیگه ای بلد نیستم، باهاش حرف میزنم، از روزمره، از آینده، خلاصه هرچی به ذهنم میرسه! مهم نیست چی میگی، بچه ها حرف زدن رو دوست دارن.

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂