۶ پاسخ

داخل آب الکل بریز بزار روی ران پاهاش،شکمش،زیر بغلش.پاهاشو بگیر زیر آب.آب حتما ولرم باشه،اگه خنک باشه خطر داره.شیاف بزار بهتر اثر داره،نترس سوره ی نور خوبه خودت که کار داری بگو اطرافیان بخونن،لباسش و کم کن فقط یه زیر پوش خونه گرم باشه ولی نه خیلی ،سرد هم نباشه که سرما بخوره خدایی نکرده

با آب ولرم یکم نمک بریز تو آب پاشویه کن به پیشانیش نزار دست و پاهاش پاشویه کن کی استا بهش دادی اگه یه ساعت گذشته شیاف استفاده کن دمای خونه رو خنک کن و لباس کم بپوشون بهش ایشالله ک تبش قطع میشه

الان چند ساعت از استا دادن گزشته ببین پایین نمیاد

اگه بره بالا بزن

هول نکن هر 4ساعت استا بده اگه اثر نمیکنه شیاف بزار

اره بزار حتما . سر ساعت لابد ندادی استاشو