۸ پاسخ

از منم همین جور بود بچم دختره همش طرف چپم سنگین بود و درد میکرد

همش خرافاته واسه من سمت راسته ولی دختره

ن والا دروغه‌.من دختره اصلا سمت چپم نیس زیرنافمه

بخدا ربطی نداره🙄🙄😬

اصلا توجهی نکن به این چیزا من همش سمت چپم درد میگرفت اما بچم پسره

ببین عزیزم هرچی خودخدابخوادهمونه اصلااصلاربطی به این چیزانداره،گاهی وقتابعضی چیزاروبطورتصادفی به یه جنسیت خاصی ربط میدن که توهمه افراددرست نیس

والاه من به این چیزها اعتقادندارم بدن هرکسی یه جور هس اصلا جنسیت ربطی به ویاروچیزای دیگه نداره ولی من اوایل حاملگیم سمت چپم درد میکرد نی نیم دخمله ولی ربطی به درد راست وچپ نداره

ربطی نداره اینا همش خزافاته