۹ پاسخ

خودت میگی کمکی میدی یعنی شیر خودتم میدی عذاب وجدان نداره خودت بیشتر از هرکسی صلاح بچتو میدونی اگه فکر میکنی لازمه بده شیرخشک و شیر مادر هم فرقی نداره دیگه چه بسا شیر خشک ها غنی تر از شیر مادر شدن

منم مثه شما شیر خشکو‌ میدم اما خیلی عذاب وجدان دارم
من مح اطمینان میدم که مطمعن باشم سیره

عزیزم هیچی لذت بخش تر از این نیست که خودت شیر بدی به بچت

سلام.توصیه میکنم اگر شیر خودت سیرش میکنه اصلا این کار رو نکن چون بعدا دیگه سینه خودت رو نمیگیره من بخاطر زردی پسرم مجبور شدم این کار رو بکنم بعدش هم هر کاری کردم دیگه سینه ام رو نگرفت خیلی غصه خوردم😭😭😭 اما من تو اون بحران چاره ای نداشتم،شیرم کم بود،دکتر گفت اگر به اندازه کافی شیر نخوره زردی به مغزش آسیب میزنه..

دیگه اینم عذاب وجدان داره ؟! مگه داری بهش چیز بد میدی !

اره میدم.
بچم سیرنمیشه گشنه میمونه نمیتونه بخوابه گریه میکنه......اینجور که عذاب وجدانش زیادتره.
تا اینکه ۲تا شیشه شیرخشکم میدم .خیالم راحته بچم راحت میخوابه

نده عزیزم حیفه بزار شیر خودتو بخوره شیر مادر یه چیز دیگسسس من فقط شیر خودم میدم

من اوایل مجبور شدم بخاطر زردی و اینکه سیر نمیشد. اما الان خودش شیرخشک نمیخوره. اگه شیر داری بزار شیر خودتو بخوره شیر خشک بزار برای روز مبادا، یا وقتایی که میخوای جایی بری

وقتی شیر داری نده اگر قد و وزنش اوکی هست