۳ پاسخ

واجب نیس بنظرم حالا بذار یکم نامنظم باشه بچه که واجبتره عزیزم هروقت خسته شد و خوابید به کارات برس الان تو یه سنی هستن که کاملا محبتو میفهمن و به بغل و ارامش نیاز دارن از نی نیمون دریغ نکن کارا خونه هیچوقت تمامی نداره ولی ازثانیه های جوجمون لذت ببر که روزی دلت تنگ میشع

چاره چیه باهاش بازی کن کاره خونه رو ول کن این روزا زودی میگذره

سلام عزیزم دیگه مرتب بودن با بچه کوچیکه میره جز محالات. اینقدر سخت نگیر بازی بکنید اخرشب که خوابید مرتب کن.