۵ پاسخ

اگ خودت شیر داری بهش شیر خشک نده که چون اونم باعث میشه مدفوع کم کنن از غذای خودت نیست ولی اگ از ی هفته گذشت که مدفوع نکرده خودت دست بکار شو

پسر منم روزی 4،5 بار میکرد الان ده روز که روزی یکبار میکنه اونم خیلی سفت امروز هم نکرد شیرخشک نان هم میخوره😞،شاید از غذا خوردنتون باشه

بخاطره شیر خشکه هضم شیر خشک بنسبت شیر مادر دیر هضمه و باعث میشه کمتر مدفوع کنه

طبیعیه این تاجایی که میدونم

ن دارع شیرش و ب گوشت تبدیل میکنه بعد بچه ها کمترمیخورن طولانی بزرگ ترمیشن کمم مدفوع میکنن