۷ پاسخ

من همین امروز واکسن 4 ماهگی دخترمو زدم و 2 ماهگی هم ک دخترمو برای کنترل بردم گفتن خوب وزن نگرفته امروزم گفتن خوب وزن نگرفته و پیش متخصصم ک بردم گفت نصبت به وزن تولدش و سن الانشم یک مقدار وزنش کمه. چون دخترم رفلاکس داره و خوب شیر نمیخوره و فقط تو خواب شیر میخوره. برای همین امروز بهم گفتن ک کم کم غذای کمکی رو شروع کنم گفتن ک با فرنی شروع کنم 15 روز روزی یک وعده هر بار نصبت به میل بچه از یک قاشق تا 15 قاشق بهش بدم بعد ببرم بعد 15 روز دوباره وزن شو چک کنیم

سلام عزیزم خودت میدونی ولی عجله نکن بادوماه دیرتردادن هیچی نمیشه ببین پسرمن یک هفته بوداسهال بودبردم دکتراولین چیزی ک پرسیدگف بهش چیزی دادی غذا گفتم فقط درحداینکه انگشتموب غذابزنم یه ذره بزنم دهنش همین گف بدترین کاروکردی گف دلت برابچه ات بسوزه بااین کارداری روده ومعده بچه روبهم میزنی گف فعلااون نمیتونه قشنگ هضم کنه تازه پسرمن توپنج ماهش هس ک میگه اصلش ازپایان ۶ماهگیس ک میتونی بهش غذابدی عجله نکن

دکتر پسر من گفته از چهار ماهگی شروع کنم و اینکه پسر من شیرخشک میخوره شما طبق تغذیه فرزندتون از دکتر بپرسین

نه عزیزم زوده بهترین زمانش پایان ۶ ماهگی یا اینکه پایان ۵ ماهگی

اگه وزن گیریش خوبه الان زوده اگه گفتن بدی بهش بده

معمولا از ۶ماهگی
امابعضی هااز ۵ ماهگب هم شروع میکنن
از۴ماهگی بکم زوده

بهتره با دکترش مشورت کنین ، چون بچه ها باهم فرق دارن