۸ پاسخ

عزیزم الان خیلی زوده معمولا باید زودتر از دو سال اینکارو نکنی و بچه رو تحت فشار نذاری چون تاثیرات بدی روش داره

سلام عزیزم بنظرم یکم زوده هااااا
اغلب اپارتمان نشینیم باید ازاین شورتای اموزشی بگیری
ولی گناداره توروخدا زود نگیرش چون واقعا استرس میگیرن اشتباهه بنظرم

سلام خیلی زوده برا پوشک گرفتن بچه

سلام.خیلی زوده و بچه اذیت میشه ،دوسالگی موقع این کاره

یکی از شرایط گرفتن بچه از پوشک اینه که بچه بتونه جیششو بگه حالا یا کامل یابا اشاره شرط دوم خشک بودن پوشک شب تا صبح.

سلام من دخترم از یک سالگی شروع کردم هر پنج دیقه یک بار بردم دسشویی الان یک سالو نیمشه خودش قشنگ یاد گرفته هر وقت دشویی داره شلوارشو میاره پایین صدام میزنه یعنی جیش دارم. خودت هر دیقه ببرش تا دیگه خودش یاد بگیره

سخته واقعا درکتون میکنم هزینش زیاده..ولی خب خیلی زوده عزیزم.چاره ای نیست..از دو سالگی باس شروع کنید..اون‌بچه هنوز نمیتونه خودشو نگه داره.‌‌

الان خیلیی زوده از دو سالگی شروع کن من که دخترم الان جیش میکنه تو پوکش میاد میگه جیش ولی اگه پوشک نباشه کنترل ادرار نداره که نگه داره و فایده ای نداره اصلا اگه پوشک نکنی از الان استرس بدی وارد میشه بهشون