۷ پاسخ

عزیزم دیگه زایمانه حتما بدن خسته میشه بعد چهار ماه بهتر میشی گلم

اگه برات مقدوره شیر خشک رو به عنوان کمکی بهش بده برا خاب نی نی شبا بدنشو با روغن خوب چرب کن و ماساژ بده که راحتر بخابه

مامان گل خستگی بدنتون بخاطر خونیه که حین زایمان از دست دادین حتما حتما هفته ای دوبار قرص ویتامین بخور و تا سه ماه اول باید هرشب آهن میخوردی...تا میتونی چیزای مقوی بخصوص خرما بخور که کمبودات جبران شه...من دو ماهو ۱۰ روزه سزارین کردم این کارا رو میکنم خداروشکر مشکلی ندارم

خیلی اذیت میشم نمیدونید چ دارویی خوبه بخورم..بچم نمیخوابه منم بیخوابی میکشم ازطرفیم بدنم خیلی درد میکنه عصبی شدم 😢

من طبیعی زاینان کردم بدنم کوفتس کلا کلافه شدم دیگه

طبیعی عزیزم منم بعداز 5ماه هنوز کسل وخسته ام.

ای وای عزیزم من هرلحظه حالت تهوع سرگیجه کسلی. خستگی . بدن درد دارم‌. نمیدونم دیگه چیکار کنم. خیلی سخته ادم اینجوری باشه