۶ پاسخ

عزیزم اتفاقا دیروز داشتم یه لایو در همین مورد میدیدم ,متخصصه میگفت اصلا بچه را بیدار نکنید بزارید خودش بیدار بشه و این یه باور اشتباهه که میگن قند بچه تو خواب میفته,میگفت بچه وقتی گرسنه بشا خودش بیدار میشه و اصلا اینطوری نیس که تو خواب قندش بیفته,حالا بازم با دکتر خودتون مشورت کنید ولی نگران نباش

اکثر نوزادا همینطورن.پسر منم همینطور بود.هرجوری هست شیرش بده خدایی نکرده زردی نگیره و اگم داره رفع شه.پوشکشو باز کن پاشو بشور شاید بیدار شه.انگشت پاشو نشگون بگیر کنار گوششو بمال.اگ نخورد هر از گاهی با قاشق چی یکم بده

تا ۱۰ روزگی باهاش همین داستان رو داری وقتی هم سینه رو میگیره دو تا مک میزنه میره کنار کف پاشو بزن .
من تا میتونستم کف پاشو میزدم گریه کنه از اون حالت در بیاد یا با گوشش ور میرفتم اینو پرستارای بیمارستان بهم گفته بودن

هممون این دوره شما رو گذروندیم یعنی منظورم اینه که رفتارش طبیعیه
خیلی سخت بیدار میشن
صورت اروم فوت کن
پیشونی و پاشو اروم اب بزن
پوشکشو باز کن
شیرتو بدون با قطره چکون یواش بده
هر ۲ ساعت مجبوری این کارا رو کنی
تا ۲۰ روزگی ممکنه طول بکشه بعدش کم کم خوابشون سبکتر میشه راحتتر بیدار میشن

سلام شیرتو بدوش با قاشق بریز دهنش پشتشو ماساژ بده بیدار میشه

نوزاد ۲۰ ساعت میخوابه خودت باید بیدارش کنی بهش هر دو ساعت شیر بدی. کف پاشو لمس‌ کن . یک ذره آب به صورتش بزن