۱۰ پاسخ

ممکنه شیر جمع شده باشه بروحموم زیردوش گرم ماساژ بده بهتر میشه

شیر توش جمع میشه عزیرم باید هر روز بری حمام و حسابی ماساژ بدی و فشار بدی و در واقع بدوشی سینه هات رو

شاید،شیرداخل سینه هات میمونه

خب شیر سینه هات زیاد شده تند تند بده ب کوچولوت بخوره

سلام عزیزم برا شیردهی یکم روغن حیوانی بهش بزن هوب میشه

سلام عزیزم شیرت جمع شده منم اینجوری شدم باید بدوشی ..توخالی بشه ..

حتما باید بدوشیشون . بدوش یا بده به بچه یا جمع کن بزار فیریزر

من ی تایمی اینطوری شدم تا الیارشیر میخورد فوق العاده درد میکرد رفتم دکتر عفونت کرده بود البته نگران نباش اگه عفونت باشه چندروز دارو میده خوب میشی سعی کن همیشه سر سینتو تمیز نگه داری چون منفذهای نوک سینه باز تر میشه زمان شیردهی و احتمال ورود میکروب زیاده

سلام شاید عفونت کرده باشی حتما برو دکتر یه سری چیزارو سطحی نگیرید حتی اگه رفتید دکتر گفت چیزی نیست والا حداقل خیالت راحت میشه دیگه استرس نداری چون نوزادت داره از اون شیر تغذیه میشه ولی به احتمال زیاد تجموع شیرم هست من نوک سینم کمی بزرگ وسفت و درناک میشد شیرو میدوشیدم سبک میشد خوب میشد

دقیقا منم همینجوری شدم رفتم دکتر زنان گفت سبنه هات عفونت کرده