۵ پاسخ

عزیزم به حرف هیچ کدوم از مامانای اینجا سلامتی بچه ای که نه ماه زحمتشو کشیدی به خطر ننداز اینجا هیچ کسی پزشک نیست متاسفانه این اپلیکیشن تبدیل شده به یه مرکز خوددرمانی که هر کسی یه تجویزی می‌کنه علی رغم اینکه حتی در زمینه های ساده هم علم و سوادشو نداره
بچه خاله من هم مشکل دل درد داشت و هی به تجویزات آدمای دوروبرش گوش میداد تا جایی که سلامتیش به خطر افتاده بود تا بلاخره بردش دکتر گفت بچه مشکل انسداد روده مادرزادی داره چرا دیر اومدی باید سریع عمل بشه
نمیخام نگرانت کنم و بگم خدایی نکرده بچه شما هم مشکل حاد داره اما می‌تونه علتش از یه دلیل ساده تا به مشکل بزرگ باشه تشخیص رو بذارید به عهده پزشک

سلام عزیزم،کولیکش شروع شده دیگ،قشنگ روغن زیتون بزن شکمش وماساژ بده،دکتر به پسر من کوکیک از وپدی لاکت داد،ارومش میکرد ولی بایددورانش بگذره تاخوب بشن

ببر دکتر دارو بده

دی سیکولمین بده عالیه

با روغن زیتون ک یکم رو‌شوفاژ ولرم شده ماساژش بده در جهت عقربه های ساعت احتمالا نفخ داره یا یبوست