مامانای عزیز برا گلو درد چی می تونم بخورم ؟

۵ پاسخ

عزیزم اول ببین گلو دردت واسه چیه اگر سرما خوردگی باشه آب نمک غرغره کن و ابجوش ابلیمو بخور با یکم عسل .
بعضی وقتا گلو درد از گرمی خوردن زیاده که همراهش دهنت خشکه و احساس داغی میکنی زیادی هم خورده باشی قسمت ابی چشمات به زردی میزنه .
واسه این شربت ابلیمو با شکر خیلی عالیه ۲بار بخوری گرمیت بر طرف میشه.
اب انار ،لیمو شیرین و عرق کاسنی هم خوبه.
فقط زیادی سردی نخوری از اینور بوم بیفتی بعدا استخوان درد بگیریا 😉
۲روز ،روزی ۲بار شربت ابلیمو بخوری بهت جواب میده

دیفن هیدرامین ساده هیچ مشکلی نداره. من دکتر برام نوشت گفت ضرر نداره

شلغم.ابجوش و عسل و ابلیمو

عزیزم،آبجوش،عسل،ابلیمو شبا موقع خواب بخور،صبح هم اب نمک قلقله کن، و غذا های آبکی مثل سوپ هم فراموش نشه

شیر گرم 😋😋