۱۰ پاسخ

نباید بدی

بعد واکسن زدن بهش بده

قبل واکسن
اثر واکسن رو
از بین میبره

من ک ندادم میگن اثرشو کم میکنه...بعدش بده

به منم گفتن اینبار هروقت خواستی بیای دوبرابر وزنش بهش بده اگه یک یا دوقطره کم وزیاد کنی اشکال نداره یک ساعت قبل ازاینکه بری بده بعد شروع کن هرچهارساعت بهش بده

عزیزم ۱۰ ۲۰ قبل واکسن بده اونهای که میگن اثر واکسن نه اثر واکسن نمیره نمیزاره بچه تب من به پسرم دادم نه تب نه دردی هیچی ندیدم بچه تشنج میکنه

ب منم بهداشت‌گفت این ک‌میگن تاثیرشو میبره درست نیس میگن قبلش بده ک هم تاثیر بزاره زودتر هم بعدش شاید بخاطر درد نخوره

حتماااااا نیم ساعتد قبلش دوبرابر وزن بهش بده. اثر واکسن با مسکن میره آخه؟؟؟؟؟!!!!!
بچه ها سریع تر از اونکه فکر کنی تب میکنن.

بمن بهداشت گفت از خونه میای دوبرابر وزنش استا بده بیا

نیم ساعت قبلش دوبرابر وزنش بده

به اندازه دوبرابر وزنش یه ساعت قبل بدین خوبه

من برای واکسن دو ماهگی بردم بهداشت گفت خوب کاری کردی دادی حتما بده
۲ برابد وزنش نیم ساعت قبل بده