۴ پاسخ

ی چیزی پهن کن بعد نوزاد آروم بزار لباسش دربیاد بعد تنش اب بریز ولیفش کن بعد محکم نوبعلت بگیرش پشتش برف کن بعد سرش بشور دستت بزار رو پیشونیش اب ک ریختی صورتش دست بکش تب تو دهن ودماعش نره باعث خفگیش بشه بعد دوبار شستن سرش دوباره لیفش کن اب بکش ب همین راحتی من اوایل می ترسیدم نمی بردمش اما الان عادی شده

سلام من خودم لباس هام رو درنمیارم دخترم اب رو حاضر میکنم شامپو صابونش اینارو رو بعد دخترم لباس هاش رو بیرون یه نفر درمیاره میده بهم روی یه دستم نگهش میدارم با اون یکی هم حمومش میکنم میدم لباس هاش رو میپوشونن خودتون لباس تنتون نباشه لیز میخوره بچه

من یه شلوار پام میکنم که رو پام میذارم لیز نخوره میشورمش

من تاحالا توحمام نبردم تو خونه یه وان میزارم آب می زارم تویه ظرفی حمامش میکنم