۵ پاسخ

اره حوله رو توفریز سرد کن یا یخ بریز تو پلاستیک بپیچ توحوله بزار روپاش ب هیچ وجه مستقیم حوله سرد یا یخو نزار روپاش حتما یه پوشش داشته باشه،دوساعت اول هر 20 دیقه بعد هریک ساعت ،روز اول سرد و روز دوم گرم

عزیزم یه حوله کوچیک و بزار تو پلاستیک فریزر بعد بزارش تو او یخچال البته تو فریزر ۱ساعت موند بعد بزار تو پاش بعد هر ۱ساعت تکرارش کن تا ۲۴ساعت بعد حوله گرم بزار

پاشو ببندتکون بده اذیت میشه.امروز کمپرس سرد دردشو کم کنه فردا گرم ورم نکنه

پاشو قنداق کنی تکون نمیده دردش نمیاد خیلی خوبه سردش کنی دردش کم میشه گرمش کنی ورمش میخابه هر دوش خوبه

فقط حوله گرم بذار جای واکسن رو روغن زیتون بمال