۳ پاسخ

من دخترم مدتی به سختی دلش کارمیکرد الان بهتره .توغذاهاش کره روغن زیتون بریز صبح وشب یه قطره روغن زیتون بریزرونافش روده هاش نرم میشه

اگر یبوست داره بهترین کار اینه که پاشنه پای کوچولوتون رو ماساژ بدید. مثلا هر نیم ساعت ۵ دقیقه ماساژ بدین اونوقت ببینید چقدر راحت پی پی میکنه.
مسخره بنظر میاد ولی وقتی جواب گرفتم هر روز دارم اینکارو میکنم

اینبارو شیاف استفاده کن بذار مدفوعش بیاد ولی بعد از این تو سوپش آلوچه بریز روغن زیتون کره هر چی که فکر میکنی روون‌میکنه