۴ پاسخ

فرقی نمیکنه کجا بری من رفتم مرکز بهداشت خلوت ترم هست بهتره
صبح ناشتا باید باشی قبل ساعت ۸ باید بری یک ازمایش خون و ادرار ازت میگیرن بعد مایع پودر قند میدن بخوری یک ساعت باید منتظر بمونی ممکنه چند دقیقه بعد خوردن مایع سرگیجه و تهوع بگیری ولی نباید بالا بیاری تحرکم نداشته باشی که حالت بد نشه یکساعت که گذشت دوباره ازمایش خون میگیرنو تمام

عزیزم فرقی نداره کجا بری هر کدوم خودت راحتی، یه ازمایش خون اول ازت میگیرن بعد یه پودر بهت میدم که بخوری به فاصله یک ساعت یک ساعت ۲بار ازت خون میگیرن، یه ازمایش ادرار هم داره

چرا بهداشت؟ برو آزمایشگاه دیگه.

من بهداشت نرفتم نمیدونم چجوریه دقیقه یا نه، شرایط آزمایش هم که باید ناشتا باشی خون میگیرن بعضیا میگن ادرار هم داره نمیدونم دقیق، بعد ی محلولی میدن بخوری هیچی دیگه نباید بخوری بعد ی ساعت دوباره آزمایش خون میگیرن و فک کنم ی ساعت بعدم دوباره آزمایش میگیرن و تموم میشه