۷ پاسخ

رو کمر وشکم فقط نباید بخوابی

دیگ‌طاق باز خطرناکه باید عادت کنی به پهلو چپو راست

نه عزیزم میتونی به راست هم بخوابی هر بارم برای رفع خستگی به کمر بخوابی اشکالی نداره

تا ۲۰ هفته هرجور بخوای میتونی بخوابی ب بعد ب پهلو ها فقط باید بخواببی

تا هفته ۲۱ ایرادی نداره طاق بازم بخوابی
بعدش باید بیشتر ب پهلوها بخوابی ن فقط پهلوی چپ من رو جفت پهلو ها میخابم

بله عزیزم از هفته هجدهم چون جنین داره بزرگ میشه اگه به کمر بخوابی به رگ هات فشار وارد میشه دیگه باید به پهلو بخوابی مخصوصا پهلو چپ که خون رسانی به جفت هم بهتر انجام میشه

سلام به دوتا پهلو میتونی بخوابی به کمر خوب نیست و خونرسانی به جنین کم میشه و خطرناکه.