۷ پاسخ

پسر منو شما تو ی روز بدنیا اومدن باز خوبه اولا خوب بوده این مثل گربه میمونه خخخ صبحا ک دست و صورتشو میشورم تا کلی وقت گریه می‌کنه حساب کن خودت حمومو

اتفاقا دختر قبلا که بقیه حمامش میکردن گریه میکرد ولی الآن که خودم تنها حمامش میکنم خیلی آرومه ومیخنده

عزیزم هر بچه ای یه جوره من براش شعر می خونم باهاش یکم بازی میکنم آرومه و میخنده اما موقع سرشستن یکم بیقراری میکنه چون روش و برمیگردونم و آب می ریزم رو سرش یه کوچولو میترسه اما خوب طبیعیه دیگه تازه میخواد دنیای دور و کشف کنه و علت هیچی رو نمیدونه واسه همین میترسه گریه میکنه نگران نباش بعدها براش لذت بخش میشه

یکی دو ماه اول نمیفهمن ولی بعد مدتی میبینن میترسن واسه همین گریه میکنن

اره منم اول گريه نميكرد الان موقع كه ميخوام موهاشو بشورم گريه ميكنه هيچي منم تا گريه ميكنه ديگه زود ميارمش بيرون
بزرگتر ميشن ديگه گريه ميكنن

طبیعی دیگه درست میشه

بله
بشکل خیلی وحشتناک
دختر من ک هلاک میشه تاوقتی میارمش بیرون
فقط یکی دوماه اول خوب بود