۸ پاسخ

قطره بريز بعدش بچه رو دمر بذار مياد پايين بعد با پوآر سريع بكش بيرون تا بخواد گريه كنه تموم ميشه

دوست عزبز اسپري يا قطره بيني سديم كلرايد ٠/٦٥ مثل ديبي سالين يا دكو سالين تهيه بفرمايين توو هرسوراخ بيني دوبار اسپري كنين يا سه چهار قطره بريزين بعد از چنديقه ( نه فوري) با استفاده از پوار( يه وسيله كه بامكش ب شما كمك ميكنه ) بيني رو تميز كنين فقط لطفا ب اين مساله توجه بفرمايين كه پوار ب هيچ عنوان تا ته بيني وارد نشه هم دردناكه هم خطرناكه ميشه

هیچ وقت با گوش پاک کن بینی تمیز نکنید ی خانمی بینی بچه شو پاک میکنه یکم پنبه می مونه داخل بینیش الان ک بزرگ شده ریه هاش حساس شدن ب همه چی هم حساسیت داره

سلام با فین گیر

با دستمال کاغذی

قطره میزنم... خودش عطسه میکنه در میاد

فین گیر یا گوش پاک کن

من با گوش پاک کن ولی نمیذاره