۶ پاسخ

بخدا سخت نیست چرا همه انقد به دل خودتون استرس وارد میکنید که به بچه هم‌منتقل بشه این استرس
تو سرچ اینجا بزن واکسن ۱۸ ماهگی کلی اطلاعات یهو با هم بخون اروم شی

برا دختر من که راحت بود اومد خونهبازی کرد فقط بعد از ظهر پاش درد میکرد بی تاب شد سخت نگیر فقط حواست به دمای بدنش باشه تب بالای ۳۷ بود ببر دکتر ان شاءالله که راحته عزیزم این نیز بگزرد

اصلا خیلی هم راحته نگران نباش

از قبلی ها یکم سنگین تره واسه اینه تبش بیشتره
اگه نه فرقی نداره

دوقلوهای منم فردا ،واکسن دارن ،خدا پشت و پناه گل پسر شما باشه ،از دعای شما واسه ماهم آسون باشه

برای من مثل واکسن ۴ ماهگی بود
یکم تب کرد نصف شب
فردا صبحم خوب شد