۱۰ پاسخ

کولیکد ،گریپ میکسچر

پدی لاکت خیلی خوبه

من هر دارویی دادم اثر نداشت تا اینا دادم قبل از این که کولیکش بگیره ۶ قطره بدی بخوره خیلی تاثیر گذاره من دوتا از این دارو که استفاده کردم دیگه ندادم چون دیگه خوب شده بود دیگه هم کولیکش بر نگشت از سه ماهگی دیگه خوب شد

من میکسچر دادم خوب نشد و بهش نساخت کولیک اید دادم بازم تاثیری نداشت دکترش پدی لاکت داد خداروشکر خوب بود و بهتر از بقیه جواب دا د

فقط کولیک ایز،دختره منو عالی خوب کرد،الان ۴ماهه و نیم هست دیگه نمیدم بهش،خیلی خوب شده،ولی رعایت رژیم خودت خیلی مهمه،خیلی هم باید صبور باشی،کولیک خیلی بده،ولی رفلاکس بدتره که من تازه گرفتارش شدم

منک هرقطره و دارویی بگین‌گرفتم اثر نکرد فقط قطره پروکید نگران نباش واس نوزهد ۲۳ روزه هم خوبه هرچیم الان بخورم خیالم دیگ‌راحته ۵قطره صبح قطره هم شب میدم عالللللیه

من پدی لاکت و کولیکایز

عزیزم من از اول ب پسرم کولیکید دادم خیلی خوبه زود اثر میکنه

سلام قطره ی کولیکیز

من خودم اینفاکول میدم و پدی لاکت عزیزم