۴ پاسخ

سلام مال شیرخشک اپتامیل کلند شیرخشکش خوب نیس من ک اصلا راصی نبودم بهترین راه شیرخشک عوص کن شاید بهش نمیسازه ک یبوست میگیره بهش اب جوش سرد شده لده هر دفعه خیلی کمک مبکنه قبل از شیر دادن

اره از شیز خشکه.شیر خودتو کمی بدی بهش خوب میشه.منم دو سه روز ب بجم شیر خشک دادم دیدم دائم سبزه بعدش ما بین شیر حشک شیر خودمم دادم دیگه برگشت رنگش زرد شد

چرا دوس دارین شکمش هرروز کار کنه وقتی اذیت نمیشه؟

سبز بودن پی پی از شیر خشکه ... ده سیسی بیشتر اب بریز تو شیشه شکمش هروز کارمیکنه