۶ پاسخ

فقط شیرینی جات رو حذف کن نون و برنج و ماکارونی هم کم کن میاد پایین انشالله

من 140بود گفت مصرف نون ،برنج ،قند کات کن

سعی کن نوشابه برنج ماکارونی وچیزایی که نشاسته دارن کمتر مصرف کنی.ولی درکل قندت خیلی هم بالا نیس

منم دوماهه نیممه قند بارداری گرفتم نمیدونم چیکار کنم

عزیزم باید توخوردن قندونبات بستنی کیک کلوچه بسکویت شکلات وتمام چیزهایی که شیربن هس خودداری کنی و لیمو ترش کنار غذات استفاده کن من خودم قندم ۹۳ هس ولی اگر چیز شیربن بخورم میمیرم از بیحالی پشت بندش باید قارا یا چیز ترش بخورم پس سعی میکنم فعلا نخورم تا این مرحله را بگذرونم

منم قندم 95بود بهم گفت باید رعایت کنی وخیلی سختمه چون عصرامیل بخوردن یه چیزشیرین دارم