۷ پاسخ

طبیعیه گلم خودت تشویقش کن به نشستن یا سینه خیز رفتن شایدم چهاردستوپا بره کلا بچه ها فرق دارن با هم

سلام بچه هاباهم دیگه فرق دارن نشستن هم باید8ماه تموم بشه برای سینه خیزهم یه اسباب بازی یه چیزی که دوست داره بذارتاتلاش کنه بیادسمتش ولی نگران نباش

سلام عزیزم اصلا بچتو بابچهای دیگه مقایسه نکن پسرمنم هفت ماهو نیمشه نمیتونه بشینه تازه چندروزه دنده عقب میره هروقت تواناییشو داشته باشن همه کاراشونو میکنن نگران نباش💖💖

سلام عزیزم پسر من تازه شش‌ماه تموم شد خودش میشینه ولی سینه خیز نمیره

عزیزم دخترای منم بدون کمک هنوز نمیتونن بشینن و سینه خیزم نمیرن
سه روزه دیگ میرن تو۹ ماه
دیروز به خاطر همین بردم دکتر
کی الان بچه فقط باید بتونه اسباب بازی هارو بگیره بهتره و غلت بزنه بقیه موارد دیرو زوده تو هر بچه ای

عزیزم بچه ها باهم فرق دارن دختر من دو روز دیگه نه ماهگیش تموم میشه یینه خیز نمیره خییییللللییی کم میره جلو تازه دندونم در نیورده نگران نباش

بچه هابا هم فرق دارن خواهرزاده من فقط سینه خیز رفت بعد بلند شد راه رفتنو یاد گرفت هیچوقتم چهار دست وپا نرفت..