۸ پاسخ

عزیزم من ۱۰ پسرم وختنه کردم تازه دیروز افتاده
تاسه روز نباید بشوریش یاحمام بشه بادستمال مرطوب پاکش کنی
از فردای روز ختنه باید ۵دقیقه تووان آب وشامپو بشینه
پماد تتراکسیلین دورحلقه بزنی
اصلانباید دستکاری بشه تابی افته

عزیزم تا ۱۰ روزگی وقت داره که بیوفته با پماد تتراساکلین مرتب چربش کن روزی ۱۰ دقیقه هم بزارش داخل آب زود میوفته پسرم سر ۶ روز افتاد

سلام ازپسرمنم نیفتادیه شب دیدم خیلی گریه میکنه بردم دکترگفت به خاطراینکه گیرکرده اذیت میشده دیگه چیدش

پسر من بعد ۹ روز افتاد صبر کن تا چند روز دیگه اگه نیوفتاد ببرش پیش دکترش

سلام عزیزم من سر ۸،روز افتاد نگران نباش فقط پماد چشمی بزن خوب میشه

پسر من7 روز افتاد

بسلامتی مبارکش باشه عزیزم ،من ۸ روزه افتاد ،اصلا نگران نباش ولی هر چی مرطوب باشه جاش زودتر میفته بعدم زود زود حمومش کن بزار ی ۱۰ دقیقه تو وان اب گرم

حلقه پسر من تو ۵ روزگی افتاد
من کلا روش و چرب نگه میداشتم
با پماد کالاندولا
به مقدار فراوان میزدم چرب شد تو ۵ روزگی خیلی راحت افتاد