۳ پاسخ

دقیقا منم تو این شرایطم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ من شیر خودمو سعی میکنم وقتی خوابه بدم تو خواب کمتر بالا میاره وقتی بیداره از بس زور میزنه ریفلاکسش بدتر میشه همه رو میریزه بیرون
ایشالا بعد چهار ماه ونیم خوب‌ میشه

شیر خودت سنگینه براش بالا میاره روز ی لیوان دمنوش آویشن ونبات بخورید سبک میکنه شیرو بالانمیاره دیگه

منم تو همین وضعیتم ،،حالا حالا باید درگیر باشیم دختر من سینه نمیگیره فقط تو خواب الان چن روزه شیر خشکشم نمیخوره مگر اینه شیرنش کنم نگران خشک شدن شیرمم😭