۱۲ پاسخ

من هنوزم ویار و تهوع وحشتناک دارم
مشاور تغذیه میگه دچار ترس از غذا شدم

ارثیه ما خانوادگی تا آخرش تهوع داریم حالا یا کمتر یا بیشتر چه دختر چه پسر

عزیزم بعضزا تا ته بارداری همچنان تهوع رو دارن سیرابی بخور و خودتو تقویت کن

من از هفته پنج تا الان یه سر دارم بالا میارم 7کیلو هم کم کردم غذا ومیوه اینام درست نمیتونم بخورم نمیدونم کی میخواد تموم بشه خستم کرده

من هنوزم حالت تهوع دارم
دکتر گفت اشکال نداره

عزیزم من اونقدر تهوع نداشتم کم بود،ولی ویارشدیدداشتم از۶هفته به همه ی بوها به همه غذاها.....خیلی حساسم ازبوی هرچی غذاس بدم میاد،گشنه ام میشه نمیتونم چیزی بخورم......۱۹هفته ام داره تموم میشه هنوزهیچ تغییری نکردم

خواهر من تا رو تخت زایمان بالا اورد

بچه تون دختره عایا؟من‌نمیدونم‌جنسیت بچه تونو ولی زن داییم سر دخترش حالت تحوع داشت تا اخر بعد اینکه خیلی میخوابید و بی فعالیت بود

وای خدااایا من از هفته ۵ شروع شده نگین توروخدا امیدم به ۱۶ هفته بود بابا حداقل تا ۱۸ هفته تموم بشه پس چی بخوریم کی بخوریم که بچه جون بگیره ینییی چییی

بله عزیزم. تازه من امروز یه کم حالم بدتر بود. همچنان بعضی وقتا حالت تهوع یه باره میاد سراغم. یا بوی غذا اذیتم میکنه

عروس خاله من تا وقتی که زایمان میکرد حالت تهوع داشت

بله من هستم ولی بیشتر حالتشو دارم کم پیش بیاد بالا بیارم ☹