۴ پاسخ

منم این حالتا رو داشتم..۱۷هفته حس کردم تکانشو

من تو این هفته ها دردهای خفیف پریود مانند میاد سراغم. حرکت جنین هم هرازگاهی وقتی دراز میکشم مثل لگدهای ریز احساس میکنم. من هم جفتم خلفیه هم لاغرم

سلام عزیزم من ۱۹ هفته ام اضافه وزن هم نداشتم با این حال خیلی ضعیف حس میکنم اونم شاید روزی یه بار در حد نوازش ضعیف، اوایلش شبیه حرکت های روده هاته برات بعدش واضح تر میشه البته اینو من از اطرافیانم شنیدم

منم ۱۸ هفتم و حس نمیکنم حرکت جنین رو