۹ پاسخ

براي منم همينطوري كلا تو اين سن اينطورن بچه ها

دختر منم هس همینجوری

بخاطر دندونشه پسر منم اینجوریه دکترش گفت جای دندوناش داره میخاره

وای بچه منم ۳ ماه و ۲۰ روزه هست مرتب دستش داخل دهنشه و آب دهنش می ریزه بیرون.از زن داداشم ک پرستاره پرسیدم گفت برخی بچه ها ود دندون در میارن البته فقط علائمش این نیست ممکن هم هست خودتون سردی خورده باشید

پسرمنم همینطوره انگاری ک دندون درمیاره همش آب میریزه از دهنش

احتمالا دندون به آب داره . خیلی خوبه بذارین آب دهنشو بریزه بیرون

برا دندوناشه لثه هاش دارن کرسی میبندن

دندونش میاد احتمالا

رفلاکس داره گلم