۱۱ پاسخ

اره بارداری منم سر پسرم اونجوری شد باردار بودم

سلام باردار بودین؟

دوباره تست کن عزیزم

اره بارداری ولی جهت اطمینان دوباره یه تست بزن

عزیزم میگن بعد از نیم ساعت دیگه اعتبار نداره ولی خیلیارو دیدم ک همین یعنی تستشون مثبت بوده پس شما ی دو روز دیگه تکرار کن و اگه حتی ی هاله کوچیکم افتاد برو ازمایش بده تا خیالت راحت بشه چون بتا اول در خون ترشح میشه بعد در ادرار و هر ۷۲ ساعت دوبرابر میشه مقدارش

سلام عزیزم راستش برای منم اینجوری شد تا ۱۰ دقیقه اول یه خط بود بعد انداختم آشغالی وبعد دو ساعت که رفتم دیدم دو خط شده و الانم باردارم به نظرم تکرار کن انشالله که بارداری

چند روز دیگه دوباره تکرارش کن ایشاا.. ک مثبته

عزیزم تست بعد ۳دقیقه کاذبه
رو ظرف بیبی چک هم بخونید نوشته
اگه میخاین مطمعن شین چندروز دیگه دوباره تست بدین

سلام عزیزم عکسشو اگ میتونی بفرست

دو سه دقیقه اول معتبره بعدش دیگه نه

نه،تست بعد از ۵دقیقه کاذبه