۴ پاسخ

ربطی به چاق کردن نداره.شیرخشکش ضدرفلاکسه باعث میشه رفلاکس بچه کم بشه بچه وزن میگیره

یادمه خواهرم واسه رفلاکس دخترش ازین نوع ببلاک استفاده کرد شیر سنگینیه بالا اوردنش سختتره بچه هم زیاد دوسش نداره خوردن و مکششم براشون مشکلتره خواهرزادم با این شیر خشک کلا دیگه از خوردن شیر خشک افتاد اونقدر دلش سیاه شد که دیگه هیچ شیشه و هیچ مارک شیر خشکی نگرفت و خواهرم مجبور شد شیر خودشو تا اخر بهش بده

من تا حالا به بچم شیر خشک ندادم .پسرمنم فکر کنم رفلاکس داره .اگه خوب بود برا بچتون بگین تا منم بگیرم

من قبلا معمولی شو به پسرم دادم خیلی تپل شده بود